Site icon TeknoMaris

Akbanklılar Anneler Günü'nü 10.000 TL'yi aşan chip-para fırsatı ve özel kampanyalarla kutluyor

akbanklilar-anneler-gununu-10-000-tlyi-asan-chip-para-firsati-ve-ozel-kampanyalarla-kutluyor.jpg

Akbank, Anneler Günü için Axess ve Wings sahiplerine özel;
 10.000 TL’yi aşan chip-para ve toplamda 160.000 Mil Puan fırsatı, %20’ye varan indirim olanakları ile taksit kampanyalarını Juzdan uygulamasından sunuyor.
 Üstelik Axess veya Wings kartı olmayanlar Akbank Mobil’den hemen başvurup, kartlarını anında kullanabiliyorlar.

 

Akbank, sektörde fark yaratan yeniliklere ve ürünlere imza atan Axess ve Wings ile Anneler Günü için özel bir kampanya düzenledi. Kampanya ile Axess müşterileri giyim, kozmetik, ayakkabı ve çiçek sektörlerinden yapacakları 500 TL üzeri ilk alışverişlerine 25 TL, üçüncü, beşinci ve yedinci alışverişlerine 50 TL, toplamda 175 TL’ye varan chip-para kazanıyor. Wings sahipleri ise aynı sektörlerden yapacakları her 1.000 TL alışverişlerine 4.000 Mil Puan, toplamda 16.000 Mil Puan kazanıyor. Kampanyadan yararlanmak için Juzdan uygulamasından hemen katılmak yeterli.

Juzdan’da ayrıca Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel yüzlerce markada geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyaları da bulunuyor.  

Öne çıkan kampanyalar:

 Henüz Axessli olmayanlar için yüksek kazanımlı bir kampanya da bulunuyor. 31 Mayıs’a kadar ilk kez Axess sahibi olacaklara, her 1.000 TL ve üzeri alışverişinde 250 TL chip-para, toplamda 1.250 TL’ye varan chip-para kazanma olanağı sunuluyor. Kazanmaya başlamak için Axess’e başvurup, kampanyaya Juzdan’dan katılım şartı bulunuyor. Cebe inen Axess’e başvuranlar, kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyorlar. Kampanyadan yararlanmak için Axess’e başvurduktan sonra, Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılım yeterli oluyor.

İlk kez Wings sahibi olacaklar için de özel bir kampanya sunuluyor. 31 Mayıs’a kadar ilk kez Wings sahibi olacaklar; 15 Haziran’a kadar yapacakları her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 10.000 Mil Puan, toplamda yurt içinde 1.000 TL, yurt dışında 2.000 TL uçak bileti değerinde kullanılabilecek 100.000’e varan Mil Puan kazanıyorlar. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version