Site icon TeknoMaris

CK Enerji’nin destek verdiği gençler ‘Sporun Enerjisi’ ile rüzgâr gibi esiyor

ck-enerjinin-destek-verdigi-gencler-sporun-enerjisi-ile-ruzgar-gibi-esiyor.jpg

CK Enerji’nin Sporun Enerjisi Projesi ile destek verdiği gençler gösterdikleri başarılar ile Türkiye’yi onurlandırıyor. CK Enerji tarafından yapılan açıklamada, “Türk sporunun aydınlık yüzü olan genç arkadaşlarımızı, bu yıl içinde gösterdikleri performans ve elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyor, enerjimiz ile her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz” denildi.

 

Türkiye’de enerji sektörünün öncü şirketi CK Enerji’nin “Bizim tüm desteğimiz gençlerimizle” anlayışı ile sponsor olarak destek verdiği,  çeşitli dallarda mücadele veren 2’si engelli toplam 6 sporcu, 2022 yılı içinde gösterdikleri başarılarla Türkiye’yi onurlandırdı. 

 

CK Enerji’nin bu yıl sponsor olduğu judo dalında Aleyna Tutuş, halterde Mustafa Eliş, triatlonda Mehmet Anıl Doğan, okçulukta Irmak Yüksel, engelli yüzmede Koral Berkin Kutlu, engelli okçulukta Öznur Cüre ve engelli masa tenisi dalında Abdullah Öztürk ile Nesim Turan, yıl içinde birçok başarıya imza attı.

 

CK Enerji tarafından yapılan açıklamada, grup çatısı altında faaliyet gösteren şirketlerin kendi hizmet bölgelerinde çeşitli dallarda mücadele eden başarılı sporcuların yanında yer almak hedefi ile bu yılın başında “Sporun Enerjisi” Projesi’ni başlattığına dikkat çekilerek şöyle denildi: 

 

“Türk sporunun aydınlık yüzü olan genç arkadaşlarımızı, gösterdikleri performans ve elde ettikleri başarılar dolayısı ile tebrik ediyor, enerjimiz ile her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz. Amacımız başta engelli sporcularımız olmak üzere verdiğimiz desteği yıllar içinde büyüterek ulusal düzeye taşıyabilmek.”

 

ÖDÜLLERİ TOPLADILAR

 

CK Enerji’nin destek olduğu sporcular arasında yer alan bazı isimlerin bu yıl içinde elde ettikleri başarılardan bazıları şöyle:

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version